sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Vko 43: Lempeitä silmäkukkia

 Viikko 43 alkoi tilannekatsauksella. Lukion näytelmän ohjaaja Johanna vieraili koulullamme ja esittelimme hänelle suunnitelmaamme. Saimme Johannalta heti palautteen ideoistamme ja tiedon viimeisimmistä muutoksista näytelmään. Aloimme työstämään suunnitelmaa ohjaajan toiveiden suuntaisesti, mutta suunnittelijan vapaudet säilyttäen.  

Haimme marketista ja rautakaupasta erilaisia materiaaleja, joita sitten testailimme. Muun muassa sellofaani, kuplamuovi ja hallaharso saivat käsittelyssämme aivan uudet käyttötarkoitukset.





Silmät ovat suunnitelmamme kantava teema. Näytelmän ohjaaja hieman pelkäsi, että silmistä saattaisi tulla liian pelottavia, mutta tämä ei ole tarkoituksemme. Antti-opettajan johdolla harjoittelimme photoshoppaamaan utopistisia mutta lempeitä kukkasilmiä. Osa ryhmäläisistämme suurensi silmäkuvan piirtoheittimen avulla isolle paperille ja väritti sen mallikuvan mukaisesti.





Silmiä on tarkoitus lisätä myös ilmapalloihin. Ama tässä testaa millä tekniikalla silmät saisi kätevimmin kiinni ilmapalloon.



Toinen suuri elementti näytelmän visuaalisen ilmeen kannalta on vesiputous. Erinäisten kokeilujen jälkeen päädyimme hyödyntämään juuri oppimaamme kuvankäsittelytaitoa ja putouksesta onkin tulossa melko viitteellinen. Uskon, että eriväristen valojen avulla siitä saadaan aika vaikuttava kokonaisuus.



Vesiputouksen ja muiden elementtien työstäminen jatkuu ensi viikolla. 


-Maria-Elina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti